Campionat de Catalunya de Triatló per equips del Prat


Amb unes condicions meteorològiques difícils, sobre tot per l'estat del mar, cinc components de l'equip TRITEAM; Ferran, Enric, Javi, Jordi i Sebas van plantar-se a les vuit i mitja del matí a la platja del Prat per competir amb moltes ganes de disfrutar, de passar una bona estona i d'adquirir experiència en quest mon del triatló.  
La competició es disputava sota el format sprint, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.
Quan ens vam tirar al mar per tal de calentar la musculatura, ja ens vam adonar que no seria fàcil arribar a la primera boia, ja que hi havia força trangul i molta corrent.
Tot i així van iniciar la cursa amb moltes ganes, però quan portàvem uns dos-cents metres algun membre de l'equip ja pensava en donar la volta. Això si amb dificultats però tots vam finalitzar aquest primer parcial.

Primera transició i  a pedalar!!! En aquest segon parcial en Jordi es va posar al davant i amb la seva Orbea va tirar del grup.

Vam arribar tots junts a la segona transició, i aquí a córrer el mes ràpid possible fins a la fi.

Poc a poc es va anar despenjant en Ferran, que tot i això va finalitzar el tercer sector, Si senyor!!!!
Finalment una hora, disset minuts i setze segons i sobre tot molt bon rotllo. 

Personalment em vaig trobar força bé i ja tinc ganes de començar la temporada de triatlons sprint i olímpics, tot i tenir sempre en ment Zarautz.